20 Ocak 2013 Pazar

Sitare Cafe

Uzun kocaman bir aradan sonra yeni bir yazı ile geri döndüm. Bu kadar uzun bir ara vermemim sebebi Ankara'ya gelmis olmam ve bir süredir hasta olduğum için yazı hazırlamak çok zor geliyordu. Neyse sevgili Damla'nın da uzun süredir yazmıyorsun demesi üzerine hemen yeni bir yazı ile geri döndüm.

Mazeretimi anlattım sıra geldi çok sevimli bir cafe olan Sitare Cafe'ye. Kuzguncukta olan bu cafe çok ama çok sevimli tıpkı Kuzguncuk gibi. Kuzguncuk'a gelipte orayı sevmeyen yoktur herhalde. Renk renk tarihi İstanbul evleri arasında gezerken bir mola vermek için ideal bir yer.

Kuzguncuk semti gibi sakin bir cafe. Dizaynına bayıldım benim de bir cafem olsa tam olarak böyle olurdu diye içimden geçirdim. İstanbul'un en tatlı ve tarihi yerinde çook sevimli sakin bir cafe, yolunuz düşerse uğramalısınız. 







Sitare Cafe
Adres:
İcadiye Cadde 56/ Kuzguncuk / İstanbul
Telefon:
0216 391 44 00

5 yorum:

Unknown dedi ki...

:) Teşekkür ederim ki :)

Menekşe dedi ki...

cafe sitare'ye geçenlerde bir pazar günü uğramak istemiştim ama çok yoğun oluyor. Sanırım hafta içi gitmek daha iyi. Bir de gittiğiniz mekanlardaki fiyatlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Unknown dedi ki...

Damla Onur, rica ederim ((:

Menekşe Gümüş, tam olarak hatırlamıyorum ama caremella içmiştim 6 tl gibi bir fiyatı vardı sanırım. Evet haftaiçi gitmek daha mantıklı.

Unknown dedi ki...

gerçekten çok hoş ve şirin bir yermiş.. eski tarzda olmasıda ayrı bi hava katıyor... teşekkürler...

http://jassmeenmode.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Jassmeen Mode, evet çok şirin bir yer (: teşekkürler yorumun için (: