13 Şubat 2013 Çarşamba

Karaköy Güllüoğlu

Ne yapsak nereye gitsek diye düşünürken baklava yemeye gidelim diye karar vedik Nazlı'yla. Nereye mi gittik tabi ki İstanbul'da baklavanın adresine; Karaköy Güllüoğlu'na. Nasıl anlatsam o lezzeti bilmiyorum. Öncelikle şöyle bahsediyim rahatsız eden bir şerbeti yok, kesinlikle çok ama çok lezzetli. 

Ayy çok şerbetli ben baklava yemem dersen, başka tatlı çeşitleri de mevcut ama biz cevizli ve fıstıklı baklava yedik. Cevizli de fıstıklı da çok güzeldi. Cevizli baklava, fıstıklıya nazaran daha hafifti. Porsiyon fıstıklı baklava fiyatı 7 tl'ydi ama cevizli baklavanın fiyatını hatırlamıyorum.

İstanbul'un vazgeçilmez ve eşi olmayan dükkanlarını çok seviyorum. Bir tane oluyorlar ve başka yere şube açıp, kendilerini bozmak istemiyorlar. İşte Karaköy Güllüoğlu'da bunlardan biri, başka yerde şubeleri yok ve bu lezzeti yemek için Karaköy'e gitmek gerekiyor. İşin güzel kısmı da orda, emek harcayıp sonra tatlı yemek daha keyifli diye düşünüyorum. (:






3 yorum:

Unknown dedi ki...

ben bişey söylicem.. baklava sevmiyorum.. çok garip dimi.. herkes baklava sevilmezmi diyo... :-/

http://jassmeenmode.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

it seems so yummy!
Follow me on http://laviecestchic.blogspot.it
xoxo

Melislicious dedi ki...

offffff diyorum harika gözüküyor!!!
cnmmm takip ettiğim ilk gezi blogusun ben de gezmeyi ve yeni tatlar denemeyi çok seviyorum, çok keyif aldım blgogundan:)))
sevgiler